donderdag 16 februari 2023

Kerstkaart week 7...

 Hallo lieve mensen, we zitten alweer in week 7 en voor we het weten is het weer Kerst..LOL. Hier in Blogland lijkt het al wel Kerstmis want er komen weer veel kaarten in Kerstsfeer voorbij. Dat komt natuurlijk door het blog van 52 weeks to Christmas. Ik heb het model uit mijn vorige post nog een keer gebruikt....


Zo is hij bijna gesloten en zo gaat hij in de envelop.
Het dessinpapier én de plaatjes én de teksten komen uit een blok van CraftSensations. Lekker gemakkelijk want dan hoef ik maar één blok mee naar beneden te nemen met wat cardstock en dan met het zonnetje in de rug knutselen hihi. Het belletje was over van de belletjes-challenge en het ventje rinkelt er vrolijk op los terwijl hij roept: "Christmas is coming"...


Zo is de kaart helemaal geopend...De andere ventjes stellen voor om gezellig samen te komen vanwege Kerst. Het was een beetje knip en plakwerk om de plaatjes passend te maken want zoals ze in het blok zaten waren ze te klein of te leeg. De tekst met takjes bijvoorbeeld is in drieën gesneden en weer aan elkaar geplakt.


En een bovenaanzicht. In de blogpost van afgelopen dinsdag vind je de link naar het filmpje van Corinne Reijngoudt om de kaart te maken.

Hebben jullie ook een kerstkaart gemaakt deze week? Link hem dan op het blog van 52 WTC (KLIK) en dan krijg je zeker bezoek van het blogteam.

Hier barst morgen de Carnaval los en Dainy komt 3 nachten logeren om te gaan stappen. Tim is lekker vrij tot en met woensdag dus ik heb een gezellig weekje voor de boeg.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda