donderdag 31 maart 2022

Driving/riding home for Christmas...

 Hallo lieve mensen, het is weer de laatste donderdag van de maand en dus start er een nieuwe challenge bij 52 weeks to Christmas. Deze keer koos Colien het thema en dat werd :"Driving home for Christmas" en het vervoermiddel maakt niet uit. Nu zijn deze kindertjes nog te jong om in een auto te rijden dus zij rijden naar huis op een rendier..."Riding home for Christmas" hihi.


Het plaatje is een oudje van Christine Haworth en ik heb dessinpapier van CraftSensations gebruikt om het mooie blauw en rood uit het plaatje te benadrukken. De muts en wanten zijn flink besneeuwd geraakt en misschien gebeurt dat vandaag en morgen ook hier in ons kikkerlandje, bizar die voorspellingen. De tekst uit dessinpapier gesneden en de witte poinsettia heeft een glittersteentje als hart gekregen.

De link voor de challenge bij 52 WTC komt morgen online. Heb je voor deze week een kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur. Wij zijn weer benieuwd wie we allemaal mogen bezoeken.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-CraftSensations-Christmas New Style,    *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,   *muts en wanten-Joy/Noor-6002/2034