zaterdag 9 juli 2022

Je bent een pareltje...

 Hallo lieve mensen, ja ik heb toch echt de zomer in mijn bol hoor want na de kerstkaart van donderdag stort ik me meteen weer in de zee. Ik ben met de schelp gaan spelen die als pop-up zit bij DEZE KAART(KLIK). Daar heb ik deze kaart mee gemaakt...


De slimline stans is van Marianne Design. Het dessin-papier deed me heel erg aan de zee denken dus leek me dat een mooie combinatie met de schelpen. De tekst is al wat ouder maar doet het goed op zomerse felicitatiekaarten vind ik. Ik heb hem rechtstreeks op het dessin-papier gestempeld.
Die opengewerkte schelp is natuurlijk erg fijntjes om op te plakken. Om geen lijmresten te krijgen gebruik ik dubbelzijdig plakfolie (easy connect tape/sheets), elk hobbymerk heeft er zo zijn eigen naam voor...


Je plakt een stukje dubbelzijdig plakfolie op een stukje cardstock/karton ter grootte van je stans. Je draait de stans door je machine en krijgt een soort sticker. Ik heb eerst de opengewerkte schelp opgeplakt (witte schelp) en dan hou je op het tape de stukjes over die er normaal uitvallen. Die heb ik losgehaald en toen opgeplakt en zo kreeg ik de beige schelp. Leuk effect toch? En alles gebruik je dus.

Om ook eens door mijn voorraad plaksteentjes te komen heb ik heel veel pareltjes op deze kaart verwerkt.
Dat was hem voor vandaag. Morgen gaan we mijn zwembad weer opzetten want het wordt blijkbaar erg warm. Ik heb bij de bibliotheek een stapel boeken gehaald dus als jullie me missen.....hihi.

Dank je voor je bezoekje, vergeet niet in je spam te kijken of je reacties mist en fijne dag(en) gewenst.
Lieve groetjes Miranda