maandag 8 februari 2021

Driekleuren achtergrond...

 Hallo lieve mensen, gezellig dat jullie zo "gesmikkeld" hebben van mijn bonbonnetjes, dat smaakt naar meer. Gisteren kleurde Brabant wit en ben ik lekker in mijn knutselkamer aan de gang gegaan. Er zijn een aantal leuke challenges lopende en met die van Dutch Card Lovers in mijn achterhoofd heb ik deze kaart gemaakt...


Ik heb dit mooie zeepaardje eens uit de verpakking gehaald.  Achter de uitgevallen stukjes heb ik vellum geplakt om de zilveren bubbels niet te fel door te laten komen. Sommige delen van het vellum met een embossingpen wat opgebold (ciseleren) zodat het echt wit kleurt.


De achtergrond bestaat uit drie kleuren blauw die ik met de cross-stitch stans van MFT gestanst heb. De gekleurde blokken aan elkaar gepast tot kaartgrootte en op kraft geplakt. De randjes met correctievloeistof wit gemaakt en dat ook bij het zeepaardje gedaan. 
De cirkels/bubbels van Studio Light uit zilver karton (binnenkant Zoenen doos) gestanst en daarop het zeepaardje geplakt. Her en der een glittersteentje geplakt.


De tekst weer op kraft karton gestempeld en ook de randjes wat wit gemaakt.

Deze  kaart link ik dus bij Dutch Card Lovers maar ook bij Creatief met Hobbyshop Daantje waar ze iets met de letter C willen zien, de Cirkels en Cross-stitch.

Ik ga zo even aan de poets en vanmiddag weer lekker freubelen, nu al zin in :) en vanavond maak ik weer een blogrondje, gezellig hoor!
Dank je voor je bezoekje, fijne dag, niet uitglijden en tot blogs maar weer.
Lieve groetjes Miranda

*zeepaardje-Crafter's Companion-Silhouette Seahorse,    *Cirkels-Studio Light-SL224,    *Cross-stich stans-MFT 652,
*tekst stempel-Joy/Noor-6410/0099,    *vellum, pareltje, glittersteentjes, correctievloeistof.