dinsdag 2 februari 2021

Ik wil je alleen een knuffel geven....

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de "baby-kaart"voor GerJanne en Peter. Gezellig om te lezen en fijn dat we hier gewoon bij elkaar op bezoek kunnen ;P
Ik blijf een beetje in de "lief" stijl met mijn kaart die ik voor de Lift-challenge heb gemaakt. 


Dit lieve stempeltje "moest" erop want dat ligt al van vóór kerst te wachten om te mogen shinen. Ik was helemaal weg van deze stempelset.
De achtergrond waar het om te doen was bij de Lift-challenge was nog even een dingetje. Lang zoeken naar een geschikte achtergrondstempel maar ik heb een hele oude gevonden, nog niet gebruikt dus passend bij mijn voornemen, van Kars...


En toen op zoek naar embossingpoeder. Graaien in mijn bak en mooie gevonden ..ultra-fine white.
Nét op de kaart gestrooid en ik moet ineens NIEZEN.....aaargh ....alle witte poeder overal naartoe. Ik had zwarte kleren aan en zat helemaal onder. Tim dacht dat ik met poedersuiker aan het stoeien was whaha. Uiteindelijk het grootste deel verzameld en terug in het potje gekregen maar ik moest daarna echt aan de poets op mijn kamertje. 


Na al die perikelen ben ik toch wel blij met eindresultaat. Beïnkt met distress-inkt Shaded Lilac en Tumbled glass. Gestanst met de cross-stitch stans van MFT.
Het lieve stelletje is van Mama Elephant (Fuzzy Hugs) en daar staan nog meer lieve setjes op die vast nog wel voorbij gaan komen :)
Bij Cute Card Thursday zoeken ze "Valentines" en daar vind ik deze kaart ook wel geschikt voor.
En ik zag net dat bij Creatief met Hobbyshop Daantje een challenge voor de letter C begonnen zijn en het konijntje heeft capuchon aan zijn trui en zijn ze niet cute?

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda