donderdag 3 oktober 2024

Kerst in de sneeuw...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de felicitaties voor Tim en de reacties op mijn felicitatiekaart . We hebben een gezellige dag gehad met z'n allen.

Het is week 40, (nog maar 10 weken en dan mogen de kerstkaarten op de post) en weer "kerstkaarten-donderdag" bij 52 weeks to Christmas.
Deze kerstkaart heb ik gemaakt voor deze week....


Het is een 13x13 witte basiskaart, gemat met zwart en daarop rood geruit dessin-papier van CraftSensations. In het midden een strook met candy canes uit hetzelfde blok.
Het plaatje is van Polkadoodles en verwerkt in de cirkelstans met boompjes van Marianne Design. Ook die gemat op zwart karton.
De opengewerkte poinsettia's zijn van Sue Wilson van Creative Expressions (2014) en heb ik al járen. Ik dacht eraan toen ik de nieuwe collectie van Jenine zag met opengewerkte poinsettia's.
De takjes zijn geponst met een pons van Martha Stewart en zo komt het groen uit het plaatje nog een keer terug.
Afgewerkt met glittersteentjes en zwarte puntjes in het plaatje gezet om al het wit rond het tafereeltje wat te doorbreken. Op "de grond" wat glitterlijm gebruikt evenals op de muts van de sneeuwman.

Heb je voor deze week ook een kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur Ned.tijd en komt er zeker iemand van het team een kijkje nemen.
Heb je een kerstkaart voor de lopende challenge gemaakt, dus een kerstkaart die beweegt/schuift/draait, dan kun je die HIER (KLIK) linken tot 27 oktober 20:00 uur Ned.tijd.

Ik link deze kaart bij Knutsels en Kadootjes waar ze hoedjes en mutsjes willen zien. Zowel het meisje als de sneeuwpop draagt een mutsje.

Met deze herfstkaart (KLIK) werd ik random winner bij Creaties Suzan op Facebook....LEUK!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs
Lieve groetjes Miranda