donderdag 20 december 2012

Lucky & me........

Goedemorgen allemaal,waait er bij jullie ook zo'n koude wind? Hier is het somber weer met een koude wind.,brr. Leuk dat jullie mijn huisje met kerstboom bezocht hebben en met dit weer is het extra fijn om binnen te zijn. Gisteren was het precies een jaar geleden dat we Lucky in hebben moeten laten slapen omdat hij ziek en helemaal óp was. Lucky hebben wij gekocht toen hij 9 weken was en hij is 15,5 jaar geworden.

Hello everybody,this post is about my dog Lucky,yesterday it was exactly one year ago that we had to let him go.........and I miss him still. If you have a pet you know what I mean.
Hij was een kruising van een zwarte labrador(vader) en een dalmatiër (moeder) en hij had 3 zusjes die allemaal pikzwart waren. Mijn man wilde graag een reu want"dan was hij niet meer de enige man in huis",haha en Lucky was toch stoer...niet dus haha. Het was een lieverd en een grote kroel. Alles was goed
en hij was ontzettend gemakkelijk en omdat ik het meeste thuis was brachten wij heel veel tijd samen door.
 Ongelooflijk hoeveel je terugkrijgt van een hond en hoeveel je er van gaat houden(zelfs van z'n zweetpoten,hihi). Ik mis hem nog dagelijks en het is zoveel stiller in huis....Mensen die ook een huisdier hebben snappen vast wat ik bedoel.
.............lieve groetjes Miranda
                                                                                     .................en Lucky .