zondag 26 november 2023

GerJanne is jarig en teamdag 52 WTC..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart van afgelopen donderdag. Leuk dat er in deze drukke tijden ook gereageerd wordt, dat waardeer ik erg.

Vandaag mag GerJanne verjaardagkaarsjes uitblazen en, net als bij mij, is dit ook háár eerste verjaardag waarbij haar vader ontbreekt. Het zal vast anders voelen....
Deze kaart heb ik voor haar gemaakt...


De slakjes lagen hier nog in de verpakking en die wilden wel de jarige gaan feliciteren. Sommige delen heb ik uit glanskarton gestanst wat een mooi effect geeft (vind ik dan hé). Het dessinpapier is uit het herfstblok van Marianne Design. Een deel van de "van harte cirkel" gebruikt.


Binnenin dan de  tekst "gefeliciteerd"gebruikt. De vlaggetjes zijn al heel oud (Joy) en heb ik voorzien van een hartje. Het geschulpte kader rondom de kaart is van Craftlab.
GerJanne heeft hem ontvangen en vond hem leuk (altijd fijn om te horen toch?)

Gisteren heb ik een hele leuke, gezellige dag gehad met mijn teamgenootjes van 52 weeks to Christmas. We hebben de nieuwe challenge-kalender bedacht en Nancy verzorgde een superleuke workshop. Ze had dit heel goed voorbereid en we gingen dan ook allemaal met een mooie kerstkaart weg. Die komt nog een keer op onze blogs.
Iedereen had een leuk cadeautje bij, al dan niet zelfgemaakt.


Ik had doosjes gemaakt met daarin verschillende theesoorten, 2 waxinelichtjes en wat chocolade voor een "knusse kerst".


Deze had ik in een tasje gestoken met lijm, tape, een afbreekmesje, achtergrondkaarten met enveloppen, washitape, kraftzakjes, candy canes voor een creatief 2024.
We hebben koffie met lekkers op, gelunched, gekletst en vooral gelachen.
Ik heb genoten!


Suzan, Annemarie en Merit ontbreken jammer genoeg. Op de voorgrond onze fotografe Ingrid. Links (van voor naar achter) Martina, Jantine, Nancy, ik. Rechts (van voor naar achter) Colien, Ineke, Marijke en Bep. Een topteam!

Ik ga nog wat nagenieten (lees uitrusten) en probeer nog wat te freubelen.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda