zondag 27 september 2020

Foto-album van Terkaple mei 2018

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Heel leuk om te lezen.
Nu het weer zo omgeslagen is en ook Corona weer oprukt ga ik me maar weer voornamelijk thuis, binnen, vermaken. Zo heb ik van onze vakantie in Terkapel (mei 2018) een album met foto's gemaakt. Vanaf de basis, dus zelf karton snijden en met boekbindlinnen verbinden etc.


Ik heb heel oud scrappapier gebruikt wat ik wel een "Hollands sfeertje" vond hebben.


Het album opent in het midden en meteen twee foto's op rood karton gemat en opgeplakt. Het was die week erg warm en Tim wijst de 30 graden aan. En de andere foto is van een winkel die "Friese" houten klompen verkocht.


Als je de linkerkant opent zie je dit. Links een foto en rechts een harmonica met allemaal pockets waar tags met foto's inzitten....


Als je dan de andere kant opent zie je dit...



Rechts een foto van een van onze vele wandeltochten en links een opgevouwen harmonica-boekje.



Het boekje opengevouwen. Hier zie je ook de eerste mini-bieb die ik ooit zag, gemaakt in een oude telefooncel :P


En dit is het hele album geopend en uitgevouwen. Van de week wil ik er nog wat teksten bij plakken en dan hebben Tim en ik weer een leuk album erbij. Heel leuk om te maken, je ziet het album groeien.
Ik blader nog steeds graag in foto-albums van vroeger en jullie? En plakken jullie ook nog foto's of bewaren jullie ze alleen digitaal?

Deze week is Tim vrij en gaan we hier in huis wat onderhoud doen, op ons gemakje. Wat afkomt is meegenomen en anders zijn we gewoon gezellig samen bezig hihi.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda