woensdag 26 maart 2014

Beterschap in "snoep-spekjes-kleuren".......

Hallo, hallo lieve mensen. Dank jullie wel voor jullie bemoedigende woorden naar aanleiding van mijn berichtje over mijn reizende dochter, whaha.  Inderdaad is" loslaten" niet zo gemakkelijk, gelukkig ben ik ook hierin niet de enige ;p   Om mijn gedachten te verzetten heb ik me, onder andere, op onderstaande geborduurde kaart "gestort"...
Het is een kaart in zachte pastelkleurtjes, "spekjesgeel', "spekjesroze" en zalmoranje maar het lukt maar niet om de kleuren juist te fotograferen....grrr. Het patroon is een speciaal patroon van Sjaak van Went en alleen op te vragen bij "Ons borduurkaartenblog". Dit heb ik gedaan en met deze kaart wil ik meedoen met challenge#5.
De passe-partout is 4x uitgesneden zodat hij steeds kleiner wordt. In het midden verhoogd een gestempelde beterschapswens geplakt.
De hoeken van het bovenste kaartje met de cornerpons bewerkt en kleine zilveren parelkraaltjes gebruikt.
Zelf vind ik het een schatje geworden in die zoete kleurtjes maar de competitie is groot want ik zag dat er weer héél veel deelnemers waren op Ons borduurkaartenblog. Fijne avond, dank je wel voor het langskomen en lieve groetjes Miranda.

Challenge #5 pastelkleuren en patroon Sjaak van Went

*stempel-Joy Noordesign-6410/0005,    *stempelinkt-pearl orchid-brilliance,    *Nellie's multiframes MFD 055,
* hoekpons,   * borduurgaren Mettler col.9833,    *zilverkleurige plakpareltjes- Rayher,    *kaartkarton Papicolor, zachtgeel, zalmoranje, zacht rose.