zaterdag 27 juni 2020

Spelen met een vel scrappapier (1) / Playing with a scrapbookpage (1)..

Hallo lieve mensen, zijn jullie de eerst echt hete dagen goed doorgekomen? Ik was er dus fysiek niet lekker van pffft. Blij dat er een koelere week aankomt hihi.
Een tijdje terug was ik mijn scrappapier (vellen van 30x30 cm) eens aan het uitzoeken en toen bedacht ik om eens een paar kaarten te maken waar het dessin van het papier centraal staat. Het zijn er 4 geworden, vandaag de eerste twee....

Hello dear people, before the heatwave arrived here in the Netherlands I had made these cards. It are the first two of a series of four made from one scrappage....
Here is "happy" diecut from the paper and used back in it's place (inlay). The text is a stamp and so is the branch on top Some wooden ladybugs and black gems to finish the card.


Omdat Nelleke vandaag jarig is laat ik eerst de kaart zien die ik voor haar maakte. Ik heb Nelleke laatst "in het echt" ontmoet bij GerJanne , we zijn al lang volgers bij elkaar op Blogger en dt-maatjes bij De Egel. Nelleke houdt wel van de natuur en weet er ook het e.e.a van is mij gebleken ;) dus vond ik dit papier wel toepasselijk.
"Happy" is gestanst en teruggelegd, de zwarte tekst en ballon is gestempeld evenals de sierlijke tak aan de bovenkant. Houten lieveheersbeestjes erop en zwarte plaksteentjes.
*deze kaart link ik bij https://carlinskaartenparadijs.blogspot.com/2020/06/challenge-23-juni.html (2)


Bij deze kaart de rand met de hand van stiksteekjes voorzien. "Hallo" is gesneden met de Cricut en het filigraan vlindertje erop is van Unique.
Nog wat gestempeld en wat kleine bloemetjes erbij en een leuke kaart voor de voorraad rijker.

This one is stitched  by hand at the edges. "Hallo" is cut with my Cricut cuttingmachine and I stamped text beneath it (with love from me). I added some little flowers and a little butterfly.


Een foto samen en hier zie je goed dat het vel in de breedte doorgesneden is , de afbeelding loopt door. Ik vind de kleuren zo mooi....

The two cards together.
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier-Websters pages (2009)-a sweet life,    *stans happy-Kesi'art-od219happy,    *stempel-CraftSensations,
*takjesstempel-Studio Light 2016-SR130,     *lieveheersbeestjes, plaksteentjes,     *Cricut,     *stempel liefs van mij-Eline's words-EC0138-Marianne Design,    *vlindertje-Unique,    *bloemetjes-Prima Marketing,    *borduurgaren