zaterdag 20 januari 2024

Doosje/kaart met waxinelichtjes...

 Hallo lieve mensen, allereerst dank jullie wel voor de lieve beterschapswensen. De antibiotica begint aan te slaan, de koorts is weg maar het hoesten is dramatisch, pfft wat is dat vermoeiend. Maar goed zal vast ook goedkomen ;P

Gelukkig had ik mijn bijdrage voor de nieuwe challenge bij De Egel al gemaakt. Deze keer luidt de challenge: "maak een doosje/kaart met waxinelichtjes". Je mag zelf weten of je een doosje voor 1,2,3,etc waxinelichtjes maakt.


Ik heb dit gemaakt en er passen drie waxine-lichtjes in. Het dessin-papier is van Marianne Design "Frozen winter"en ik vond het leuk de nieuwe zegelstans van Marianne Design erbij te gebruiken. 
De tekst is een stempel van Elke (Craft&Things) en heb ik al heel lang. De hartjes zijn van Jabbertje.


Van de zijkant...


En aan de binnenkant plaats genoeg om een wens te schrijven. Er staan genoeg patroontjes op internet om doosjes te maken. Ik heb deze simpele zelf bedacht en dit is het patroontje.


Als je de breedte aanpast is het gemakkelijk groter/kleiner te maken. Ook kun je de plaats van de stans voor het "kijkraampje" zelf bepalen let alleen wel op dat je genoeg afstand houdt t.o.v de rillijnen.

Vervolgens een kaart gesneden van 21x12 cm. Het doosje op de onderste lijn geplakt en het overgebleven deel van de kaart dubbelgevouwen (kwam bij mij op ongeveer 8.3 cm uit).

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze prijs beschikbaar gesteld voor deze challenge..


Heb je meer inspiratie nodig? Op het challengeblog van De Egel staan hele mooie voorbeelden van mijn dt -genootjes.
Ik ben benieuwd wat we aan mooie doosjes voorbij gaan zien komen. Succes en veel plezier als je meedoet. Deze challenge loopt tot 4 februari 20:00 uur Ned.tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda