zondag 28 juli 2024

Happiness is a day at the beach...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "bingo-kerstkaart". We gaan vanuit kerst een dag naar het strand, dat kan natuurlijk in Blogland ;)


De basis voor deze kaart had ik ook gemaakt op vakantie met het papierblokje van Graphic 45 "The beach is calling". Thuis heb ik de stans van het visnet (Marianne Design) gebruikt om te decoreren.


Hier zie je wat beter de glitterlijm die een subtiel schittertje geeft aan het net. En als je dan de kaart opent zie je het volgende...


De punt met "postzegels" komt naar voren. De randjes met tekst en schelpjes heb ik uit het dessin-papier gesneden en aan de boven en onderkant van de kaart geplaatst.
Volgend jaar neem ik weer op deze manier knutselspullen mee want dit is me goed bevallen en het neemt haast geen plaats in.

En...tadaaaa...de pandakaart voor Lore die opgemerkt was door Mendi ( ontwerpster/eigenaresse) van Sunny Studio Stamps staat HIER (KLIK) op hun blog bij Sunny Saturday Share: customer cards, gaaf hoor. Het was niet eens een challenge, complete verrassing hihi.

Tim zijn vakantie zit er weer op en dus gaan we morgen weer over tot de orde van de dag, jammer hoor, zo samen thuis bevalt prima.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda