zaterdag 20 februari 2021

Schudden met varkentjes...

 Hallo lieve mensen, het is alweer de 20-ste van de maand en dus starten we met een nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel.
Deze keer willen we graag een SCHUDKAART zien en het thema is vrij dus alles mag als er maar een schudgedeelte zichtbaar is.

Ik heb een slimline-kaart ( die link ik bij Cute Card Thursday )gemaakt....


en de leuke varkentjes van Eline mochten de hoofdrol spelen.


Ik heb de varkentjes gekleurd met mijn Flexmarkers en hier en daar een likje met witte gelpen gegeven. Bij het dansende varkentje ook wat witte sproetjes getekend.


Het schudmateriaal bestaat uit donker en lichtpaarse sequins en kleine balletjes (prills) en die maken een leuk rollend geluid.Doen jullie weer gezellig mee? Met de sketch-challenge waren er ook over de 130 inzendingen en daar genieten wij zo vanen we gaan weer een top 3 kiezen met zijn allen.

Wil je meer inspiratie ga dan meteen de mooie kaarten van mijn teamgenootjes te bekijken op het challengeblog van De Egel.


Er is weer een mooie prijs beschikbaar gesteld, voor deze challenge, door de eigenaar van hobby-webwinkel De Egel. Deze challenge loopt tot 4 maart 20:00 uur. Veel plezier en succes vast.

Er wordt mooi weer voorspeld voor het weekend en ik ben van plan daar lekker van te gaan genieten. Jullie nog leuke plannen? Vast wel.
Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*dessinpapier-CraftSensations,     *slimlinestans-Craftable CR1537-Marianne Design,    *varkentjes-Eline's animals-EC0187-Marianne Design,    *stempel-Hoera-PL1524-Marianne Design,     *stempel-oink-Studio Light-SL424