woensdag 28 mei 2014

Tulpen uit....? / Tulips from...?

Goedemorgen lieve mensen, tjonge, jonge, wat een weertje was het gisteren, het werd geen moment droog hier in Brabant. Het was zeker géén weer om te tuinieren maar Tilda trekt zich er weinig van aan, zij sjouwt gewoon door met haar tulpen, hihi........
Goodmorning people, Tilda carries a flowerpot with a large tulip on this spring card.
Een voorjaarskaartje in zachte tintjes. De vogeltjes zijn een stansmalletje van Memorybox. Achter het plaatje piept wat wondgaas bewerkt met stickles.
The birds are made with a die from Memorybox. Behind the image some gaze with stickles on it.
Het mooie dp is van Maja Design. De bloemetjes zijn zelfgemaakt met een stansje van Crealies en op kleur gebracht met Twinkling H2O. Tilda is daar ook mee gekleurd. Het veertje is een Doohickey van Magnolia en is uit vellum gestanst en bewerkt met Tipp-ex correctievloeistof.
The lovely dp is from Maja Design. I made the flowers with a die from Crealies and gave them colour with Twinkling H2O. Tilda is coloured with twinkling too. The feather is a Doohickey from Magnolia.
Het lijstje is gekleid met lichtgewicht papierklei en een malletje van Sillis, het strikje komt uit een malletje van Panduro. Het lijstje bewerkt met distressinkt Scattered Straw en een kralenrandje langs de binnenzijde geplakt. Twee vellum veertjes aan de bovenkant.
The little oval frame is made from paperclay and a mold from Sillis, the little bow is from a mold from Panduro. I painted the frame with some distressink Scattered Straw and glued a string with pearls around the edge. Two feathers at the top.
En dit is het hele plaatje. De vorm is geknipt met een Dutch Doobadoomal. Alle randjes beinkt met distressinkt en tussen de twee lagen een tag gestoken. Deze is uitgestanst met een Doohickey van Magnolia en de licht glanzende lintjes zijn van Joy. Ik hoop dat ik zo het zonnetje een beetje bij jullie binnen heb gebracht en misschien gaat hij vandaag wel weer schijnen. Maak er wat van....dank je voor je bezoekje, lieve groetjes Miranda
This is the whole picture. The shape of the card is cut by me. I've used a shape from Dutch Doobadoo.
Between the paper layers a tag from Magnolia with some shiny ribbons from Joy. Thank you for dropping by, have a nice day, greetings Miranda