donderdag 24 oktober 2024

Nog 62 dagen tot kerst...

 Hallo lieve allemaal, hier in Brabant  lijkt het wel zomer. Vandaag was het erg warm, zonnig en bijna windstil. Ik  was de achtertuin aan het vegen gewoon in t-shirt en ook met het uitlaten van Ziva had ik geen vest of jas nodig. Het voelt dus helemaal niet alsof het inderdaad nog maar 62 dagen tot 25 december is!

De kerstkaarten worden natuurlijk eerder gepost dus ben ik blij dat ik vandaag voor "kerstkaarten-donderdag" bij 52 WTC weer een kerstkaart klaar heb...


De "oude kerstbal" stans van Marianne Design er weer eens bij gepakt en deze gecombineerd met het nieuwe dessin-papier van Marianne Design en een nieuw knipvel.
Achter de bal heb ik vellum geplakt. Het ophangoog en de sterretjes zijn nogmaals uit goudkleurig karton gestanst en de boompjes uit groen karton. Een en ander bewerkt met correctievloeistof.


Een dennenboom versierd met plaksteentjes  en een strikje aan het ophangoog van de bal. De tekst van CreaLies weer gebruikt. Op deze foto zie je dat sommige dingen weer verhoogd opgeplakt zijn.

Heb je ook een kerstkaart gemaakt voor deze week dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur Nederlandse tijd.
Ook loopt de challenge nog tot 27 oktober 20:00 uur Ned.tijd en heb je dus een kerstkaart gemaakt die "draait, schuift of beweegt" dan kun je die HIER (KLIK) linken.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda