dinsdag 17 november 2015

Knus met groen....

Hallo lieve mensen en welkom aan de nieuwe mensen die mijn blogje gevonden  hebben. Ik kan zo niet zien wie jullie zijn maar als je een reactie achterlaat kom ik zeker gezellig ook bij jullie langs.
Deze keer iets heel anders dan een kaart. Nu het weer een stuk somberder wordt en er meer tijd binnen doorgebracht gaat worden heb ik twee groendecoraties gemaakt met een sfeerlichtje erin.
Op een brocante dienblad mos gelegd. Een amaryllis-bol (wit bloeiend) met mos omwonden evenals een piepschuim bol. Een koeienhoorn, wat dennenappels en een betonnen sfeerlichtje erbij en vervolgens het geheel met heel dun koperdraad omwonden. Deze heeft een plaatsje op de eettafel gevonden.
Hier heb ik de schaal gevuld die jullie hier hebben gezien. Twee piepschuim bollen bekleed met mos, wat stukjes van de dadeltak/krentjestak afgehaald en dennenappels erbij. Nog een betonnen sfeerlichtje met een geurkaarsje en dit geheel omwonden met zilverdraad.
Deze staat op de salontafel.....

Ik had deze soortgelijke stukken bij het tuincentrum zien staan maar zó aan de prijs. Even nagedacht wat ik thuis had, goed gekeken en heb alleen het mos en de amaryllis-bol gekocht ;p LOL
Ben er blij mee, met kerst voeg ik wat witte besjes of balletjes toe en klaar is Miranda...

Lieve groetjes Miranda