donderdag 18 februari 2021

Eenvoudige kerstkaarten...

 Hallo lieve mensen, na een weekje van niets plaatsen kom ik jullie bedanken voor de leuke en vele reacties op mijn vorige kerstkaart. Een feestje om te lezen.
Tim en ik hadden lekker lang weekend samen. De zaak was dicht (normaal vanwege Carnaval) en we hebben heerlijk aangetutteld. Vandaar dat het rustig was hier. Ik heb wél veel gefreubeld dus de rust is voorbij hoor hihi.

Voor mijn kerstkaarten (ja het zijn er twee) deze week heb ik wat materiaal gebruikt dat nog in mijn "opmaakbakje" zat. Heel eenvoudig..


Deze stans is van een knutselmaatje en toen we nog met ons knutselclubje bij elkaar mochten komen (inmiddels een jaar geleden) had ik er twee uit zwart karton gestanst.
De achtergrond lag nog in mijn restbakje en is gemaakt met distress-oxide inkt.
Één ster uit het zwart gestanst zodat die dieper ligt en twee sterren opgeplakt, één uit wit karton en één uit het restje achtergrondpapier.


En nog een met alleen een witte achtergrond. Ik heb nog zitten spelen met tekst maar dat vond ik niet mooi. Ik stuur deze naar mensen die iemand missen tijdens de kerstdagen en zet een bijpassende tekststempel aan de binnenzijde.


Ik link deze kaarten natuurlijk bij 52 weeks to Christmas week 7 en als jullie deze week een kerstkaart hebben gemaakt kun je hem ook daar linken.

Dan vond ik het nog super om te zien dat ik met mijn driekleurige achtergrond voor het zeepaardje in de top 3 van DCL ben gekomen. Gaaf...

Bedankt voor je bezoekje en tot blogs, lieve groetjes Miranda