donderdag 29 juli 2021

Drie op een rij ....

 Hallo lieve mensen, wat denken jullie van een spelletje "drie op een rij"? Het is alweer de laatste donderdag van de maand juli en dus tijd voor een challenge bij 52 weeks to Christmas. Deze keer mocht ik de challenge bedenken en ik heb deze "bingo"kaart gemaakt....

De bedoeling is een kaart/creatie te maken waarin je "drie op rij" scoort. Dit mag horizontaal, verticaal of diagonaal zijn. Zet je er wel even bij welk rijtje je gebruikt hebt?
Ik heb het rijtje: roze-kant-kerstbal gebruikt en deze kaart gemaakt....


Basis is een witte kaart van 10x15 cm met de vouw aan de bovenkant. Op het dessinpapier lijkt het te sneeuwen en op de grond ligt al een laagje. 
De lantaren van Marianne Design uit zwart karton gestanst en bewerkt met zilverkleurige gildingwax. Ook met correctievloeistof "sneeuw"aangebracht. De binnenkant gevuld met roze kerstballen en pareltjes. Een kanten strik met een roze glittersteentje maakt de lantaren af.
Doen jullie gezellig mee?


Dit is de prijs die je deze maand kunt winnen.

Je kerstkaart voor deze week kun je HIER(KLIK) linken. De challenge met link komt morgen online.
Dank je voor je bezoekje, een fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-CraftSensations,    *lantaren-LR0190-Marianne Design,    *zilver wax-Viva Decor,    *plaatje-Syta v. Gelderen-140904,   *kant, plaksteentje, correctievloeistof, glitterlijm.