donderdag 16 september 2021

Fa la Freakin' la...

 Hallo lieve mensen, wat een gekke titel hè maar dit staat op het plaatje van mijn kerstkaart voor deze week, kijk maar...


En zien jullie het leuke dessin-papier??? Ik vind het zo grappig. Ik kwam het papierblok tegen bij de Action (daar moet ik ook niet naar binnen gaan..pfft) en het vloog mijn mandje in hihi.Er zitten leuke vellen in! Ik kreeg er spontaan knutselzin van.
Het midden gedeelte kun je omhoog schuiven tot een soort van easel...Het blijft dan staan achter de gestempelde tekst van CraftEmotions. "Holly jolly Christmas" is ook de naam van dit papierblok. De tekst op het plaatje is zilver en vandaar dat ik enkele zilveren sterretjes toegevoegd heb.


Zo ziet het er van de zijkant uit. Heel simpel te maken en toch een leuk effect.

Deze kaart link ik natuurlijk bij http://52weekstochristmas.blogspot.com/, hij staat dan in het zijblok omdat ik lid van het designteam ben.
Heb je ook een kerstkaart gemaakt en wil je die deze week met ons delen dan kun je hem ook HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:59 uur. Er komt dan zeker iemand van het team een kijkje nemen.

Er vallen al enveloppen binnen voor mijn verjaardag zo gezellig. Op eentje stond dat ik hem pas de 19de open mocht maken maar de andere kaarten staan hier al te shinen :) Lekker voorpret.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda