zaterdag 5 juni 2021

Blub,blub...

 Hé,hé, mijn voorbeeldkaart voor de nieuwe challenge bij De Egel kan ik plaatsen. Wij zaten zonder stroom i.v.m veranderingen aan onze stoppenkasten en dan werkt de wifi dus ook niet..duhhh. Het is nu bijna verholpen maar de stroom die ik nodig heb is er nu dus ik ben er meteen voor gaan zitten ;P

De nieuwe challenge is weer een sketch en daarnaast willen we dat er parels/druppels gebruikt worden.


Dit is de sketch (met maten voor de liefhebber)  en dit is mijn kaart...


Het dessinpapier is nog uit mijn scrap tijdperk (2010) en is van Imaginisce. Leuk zeediertjes en mooie frisse kleurtjes. Uit mijn sticker voorraad heb ik de witte golflijntjes gebruikt aan de zijkanten van het dessinpapier.


Deze leuke vis (Joy/Noor/Mon Ami) zat nog steeds ongebruikt in de verpakking en mocht nu eindelijk los en hup het water in...blub,blub. En die blub, blub wordt uitgebeeld door de gevraagde pareltjes hihi.
Zijn schubben glinsteren door het koele water (en de glitterlijm die ik gebruikte LOL).


Ook aan de binnenkant nog wat watervriendjes en nog genoeg ruimte om een persoonlijke tekst te schrijven en eventueel een voor de gelegenheid passende tekststempel te plaatsen. Ook hier de golfrandjes gebruikt.

Op het challengeblog van De Egel staan de mooie voorbeeldkaarten van mij teamgenootjes en daar kun je dus ook je kaart plaatsen als je gezellig meedoet.
Deze challenge loopt tot 19 juni 20:00 uur Nederlandse tijd.


Deze mooie stans heeft de eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel beschikbaar gesteld als prijs voor deze challenge(klik). Doen jullie weer gezellig mee?

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Imaginisce(2010)-Splash Dance,    *banners-Action,    *vis-Joy/Noor-6002/1147,    *cirkel-Nellie Snellen-MFD055,    *stickerrandjes,plakparels