zaterdag 29 januari 2022

10 jaar bloggen...hoot hoot hooray!

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart uit de post hiervoor. Hopelijk verschijnen er veel kaarsjes deze week.
Vorige week mocht Tanika 31 kaarsjes uitblazen en ik had voor haar deze kaart gemaakt...


Deze uiltjes zijn van een stempelset die ik al eerder gebruikte. Ik vind de uiltjes zo lief om te zien. Het is een slimline model, zelf gesneden. Het dessin-papier is zeker al 20 jaar oud en is een restje. De uiltjes ingekleurd in kleurtjes van de bloemetjes.


Het uiltje 3x gestempeld, ingekleurd en gestanst. Er zat bij dit setje maar een vleugeltje dus de andere uitgeknipt. ook de losse accessoires uitgeknipt. De ballon met paperpiecing gedaan.


De uiltjes heb ik ingekleurd met Flexmarkers en gewoon lekker zitten kleuren en alle "regeltjes" over schaduwen etc. aan mijn laars gelapt hihi. De achtergrond lichtjes bewerkt met gele en blauwe chalk.
Tanika vond hem erg leuk en na al die jaren in Engeland gewoond te hebben kan ze die woordgrapjes ook echt waarderen. Dit was ook een setje dat bij een Engels magazine zat :)

TIEN JAAR BLOGGEN...CADEAUTJES...TIEN JAAR BLOGGEN....CADEAUTJES...TIEN 

Op 13 februari bevind ik me 10 jaar met veel plezier in Blogland. Het meest geniet ik van het kijken naar jullie creaties, het lezen van jullie verhalen en ideeën opdoen bij elkaar. Daarnaast vind ik jullie reacties op mijn creaties erg leuk om te lezen, het voelt bij sommigen echt alsof we elkaar kennen. Vanwege lichamelijke beperkingen ben ik veel (alleen) thuis en hebben jullie mij al door veel moeilijke momenten heen geholpen.

En dat verdient CADEAUTJES !! Ik ben op pad gegaan en heb uit de nieuwe collectie van Yvonne Creations dit gekozen......


Een stans met leuke speelmaterialen en twee bijpassende vellen met teksten en plaatjes.

En uit de nieuwe collectie van Amy Design heb ik dit gekozen...


Een leuke stans en twee bijpassende knipvellen met vogeltjes.
Je hoeft niets te doen , alleen hieronder even aangeven of je pakket 1 of 2 graag zou willen. Op 13 februari maak ik bekend naar wie de pakketjes gaan.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda