donderdag 26 november 2020

Kerstkaart in de lift....

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Ik ben nog meer aan het "spelen" geweest met de handwerkmaterialen maar dat komt nog ;P
Omdat het vandaag de laatste donderdag van de maand is start er weer een challenge op het blog van 52 weeks to Christmas. Deze keer staan er twee kaarten voor jullie klaar en kun je kiezen welke je gaat "liften"(misschien wel allebei, hihi).
Ik heb deze kaart gelift en de sketch gevolgd..... 


dit is mijn kaart geworden....


Ik ben met een nieuw blokje van Maja Design aan de slag gegaan, daar stond ook dit lieve plaatje in.
De tekst is gestempeld met witte Stazon inkt op rood karton. Deze tekst zit bij de collectable van de egeltjes (een oudje).


Schattig toch? Basis is een witte rechthoekige kaart, daarop rood karton en daarop dessin-papier geplakt. De randen met de hand van een stiksteekje voorzien. Met een stansje goudkleurige sterretjes van verschillende grootte gestanst en verdeeld opgeplakt.

Voor meer inspiratie en beide kaarten die je kunt liften kun je een kijkje nemen op 52 weeks to Christmas. De link voor de challenge werkt morgen maar je wekelijkse kerstkaart kun je HIER(KLIK)
linken.
Fijne dag, dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*dessinpapier en plaatje-Maja Design-Traditional Christmas (2020),    *cirkels-Nellie Snellen-MFD055,    *sterretjes-CR1321-Marianne Design,    *tekststempel-COL1368-Marianne Design,     *Stazon pigment ink-Snowflake