donderdag 13 november 2014

Tropische kerst..? / Tropical Christmas..?

Hallo lieve mensen. Wat een heerlijke dag was het hier vandaag. De zon heeft heel de dag uitbundig geschenen en een winterjas is 's middags nog steeds te warm. Als het zo doorgaat wordt het een tropische kerst dit jaar..hihi. Vroeger schijnen de winters véél kouder geweest te zijn kijk maar....
Hello dear people. Today it almost felt like a springday. Lots of sunshine and warm temperature. If this continues we get maybe a tropical Christmas..hihi On this card it seems a lot colder..
Je had een mofje nodig om je handen warm te houden...Deze kerst kaart is gemaakt met het mooie Pion papier (Days of winter). De basis is een donkergroene kaart. Het dp wat daarop zit is met de hand doorgestikt. Een groot label met daarop een kleiner en daarop het mooie vintage plaatje een beetje schuin geplakt.
I've made this card with the beautiful Pion paper, Days of winter. I stitched the dp by hand...
De kerstbal (gesneden met de cricut) opgehangen aan een lintje. Twee dennentakjes (Nellie Snellen-SD021) met daarop halve sneeuwballetjes (Wibra) aan de bovenkant. De "sneeuw"op de dennentakjes is correctievloeistof.
The Christmas bauble is cut out by using my cricut machine. The branches are die- cuts made with a die from Nellie Snellen SD021.
De poinsettia's zijn gemaakt met creatable LR0142 (Marianne Design). De groene blaadjes zijn ook een gestanste bloem  uit groen karton en dan de blaadjes lossnijden en verwerken. Zo heb je perfect bijpassende blaadjes. In het hart een beetje glitter want dat hoort er voor mij bij tijdens de feestdagen hihi.
The poinsettia's are made with creatable LR 0142. The green leaves are the flower too, die-cutted in green, and then I've used the flowerleaves separatly. 
De kerstkaarten vorderen gestaag maar ik loop een beetje achter met andere bezigheden..van mij zou een dag best meer uren mogen hebben..LOL..wat jullie?
Greetings Miranda
Lieve groetjes Miranda