vrijdag 8 april 2016

Wat is wijsheid...? / Wisdom....

Hallo lieve mensen, na net een flinke wandeling in de mist met Ziva gemaakt te hebben, nu even achter mijn laptopje geschoven.
Bij het challengeblog van CraftAddiction loopt nu de challenge van April: "gebruik iets ouds en iets nieuws op je creatie"...en die vond ik zo leuk dat ik nog een kaart heb gemaakt.
De "waaier" is een oudere creatable (LR0264) van Marianne Design. Het mooie design-papier is van het blokje Happiness van CraftEmotions. Klik maar eens op de link om de mooie papiertjes te zien die in dit blokje zitten :-) Daar wordt je toch happy van...hihi.?

Ik heb een mooie "diepzinnige" tekst uitgekozen van de spirituele stempelsheet van CraftEmotions om op de waaier te verwerken. Wat stukjes lint en een lief roosje erbij....

en wat plakpareltjes maken voor mij deze kaart af. Het design-papier en de tekststempel zijn voor mij de "nieuwe" produkten.
Misschien heb ik je weer wat kunnen inspireren? Doe dan gezellig mee met deze challenge, je hebt tot eind van de maand de tijd en de prijs is een waardebon van €10,00 te besteden in de webwinkel van CraftAddiction. Daar word je toch helemaal "happy" van...? LOL ;p
Leuk dat even langskwam, alvast een happy weekend en ik zie je in blogland.
Lieve groetjes Miranda