donderdag 24 november 2022

November challenge bij 52 WTC

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn sterretjeskaart voor de challenge bij De Egel. Ik heb ze met veel plezier gelezen :)
Vandaag is het "kerstkaarten-donderdag" week 47 en bij 52 weeks to Christmas start de november-challenge. Deze keer willen we dat je eens goed naar je dessin-papier kijkt en je daardoor laat inspireren.
Bijvoorbeeld....


In een papierblok van vorig jaar van CraftSensations zag ik deze leuke Alpaca op het dessinpapier. Nu heb ik een schoonzusje die dol is op die beesten. Zij bezoekt regelmatig een farm hier in de buurt waar Alpaca's gehouden worden. Dus deze kerstkaart gaat naar haar....


De leuke sketch van 4-season swap challenge blog heb ik gebruikt voor de opbouw van deze kerstkaart.
Kijk maar eens op het blog van 52 WTC naar de voorbeelden van mijn teammaatjes hoe je deze challenge aan kunt pakken. Er zijn hele gave voorbeelden.

Heb je een kerstkaart gemaakt die je vandaag met ons wilt delen dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur Nederlandse tijd.
Morgen komt de link voor de challenge online.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*dessinpapier-CraftSensations-Have a holly jolly Christmas,   *alpacastans-COL1470-Marianne Design-Eline's.   *rand notebook-MFT-021,    *rechthoekige stans- Nellie Snellen-MFD058,    *ronde stans-Nellie Snellen-MFD055