vrijdag 29 maart 2024

Forever Blue

 Hallo lieve mensen, hier ben ik weer want afgelopen woensdag was mijn dt-maatje Annemarie jarig. Als je haar volgt dan weet je dat zij en haar dochter samen de mooiste kaarten met de diertjes van Marianne Design. Dus vond ik dat ik minimaal één diertje op haar felicitatiekaart moest gebruiken...


Het werd het beertje. Met de ronde layout stans uit het dessinpapier "Forever Blue" een rond kaart gestanst en een dieptekaart gemaakt. Het beertje kreeg een leuke vlag in zijn pootje en bovenaan wappert de vlaggenlijn. Het beertje zit tussen de bloemetjes en er fladderen twee mooie vlinders rond.


Hier zie je duidelijk dat het een en ander verhoogd is opgeplakt. Ik gebruik hiervoor Olba 3d kit.


Om hem goed te laten staan heb ik een standaardje gestanst en bij de kaart in de envelop gesloten. Annemarie heeft hem ontvangen en vond hem mooi :)

In de nacht van woensdag op donderdag is mijn schoonvader overleden in het ziekenhuis. Tim was bij hem. Volgende week donderdag is de uitvaart. Hij is bijna 86 jaar geworden en was helemaal op, het is goed zo.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

Ik link deze kaart bij https://carlinskaartenparadijs.blogspot.com/2024/03/challenge-68-maart.html, ik heb een beertje gebruikt en de kleuren bruin, blauw en grijs zitten in de kaart.

*dessinpapier, vlinders en bloemen-Forever Blue-Craft O' Clock,   *layout stans-LR0677-Marianne Design,   *beertje-COL1502-Marianne Design,   *vlag-LaLaLand crafts-8063-birthday flag,   *vlaggenlijn-LaLaLand crafts-8026-heart banner