donderdag 26 maart 2015

Toch nog een kerstkaartje....

Halo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn geborduurde kaart hiervoor. Heel leuk om te lezen maar hebben jullie aanmerkingen of tips hoor ik het ook graag hoor :)
Gisteren zei ik nog tegen Danoesja dat het me niet zou lukken om deze week een kerstkaart te plaatsen. Ik had geen inspiratie....maar toen zag ik de mooie kaarten voorbij komen van de mensen die met het kleurenkaartenteam meedoen. Deze keer was de combinatie wit met kraft en toen had ik 't hè.....LOL...
Basis is een witte rechthoekige kaart. Met de postzegelstans van Marianne Design kraftpapier, waar een wit tikkeltje in zit, gestanst. De krans is van Memorybox en die heb ik 3x uitgestanst en verspringend opgeplakt, anders vond ik 'm te iel ;p.
Een strikje en sneeuwbolletjes erop.
Toen eerst met wit en daarna verspringend met zwart de tekst gestempeld, geeft een leuk effect vind ik. De eerste keer ging het fout en toen nog maar een keer op een stukje kraft gestempeld en licht verhoogd opgeplakt over "het foutje"....hihi.
Met dank dus aan Martina van het kkt toch een kaart voor http://52weekstochristmas.blogspot.nl/.
Verder wil ik Irene graag feliciteren met haar verjaardag. Ik weet niet of ze het kaartje al heeft ontvangen maar dat houden jullie nog tegoed.
Vanmiddag ga ik lekker een hele middag met Danoesja aan de freubel...gezelligggg.
Dank je voor je bezoekje...
Lieve groetjes Miranda