donderdag 21 januari 2021

Nostalgische kerstkaart

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn voorbeeldkaarten voor de nieuwe challenge bij De Egel en voor de felicitaties voor Tanika :)
Vandaag is het weer tijd om een kerstkaart te plaatsen en te linken bij 52 weeks to Christmas. Ik had weer eens zin om een vintage stijl kerstkaart te maken....


Basis is een vierkante ecru kaart, daarop lindegroen karton en daarop twee verschillende delen dessin-papier van Pion. Over de naad een strook dessinpapier bovenaan afgezet met een parellintje en onderaan afgezet met een strookje kant.


Bovenaan de kaart de hulstborder van Joy/Noor gebruikt. Rode glinstersteentjes als "besjes" en de overgang naar het dessinpapier weer een parelrandje. De ster van Memorybox uit matgoud glitterkarton gestanst. Rechts een ecru poinsettia met een pareltje als hartje en hulstblaadjes van Tim Holtz erachter.


Linksonder ook poinsettia's geplakt en rechts een gestempelde tekst. Het plaatje, ook Pion, zit in een stans van Amy Design waar ik ook kleine plakpareltjes op verwerkt heb.


Nog één keer het totaalplaatje. Deze kaart link ik ook bij 2 sisters on the blog waar ze een vintage kaart
willen zien.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier en plaatje-Pion-The night before Christmas,     *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,     *hulstborder-Joy/Noor-6002/1230,     *kader-Amy Design-ADD10066,   *takjes-Sizzix-Tim Holtz-661597