maandag 21 juli 2014

"Pannenlap-kaart"../ "oven cloth card"...

Hallooo lieve mensen. Wat een weertje hebben we gehad de afgelopen dagen. Vandaag was het even wat koeler en had ik even wat puf om als een tornado door het huis te razen..hihi...kreeg ik het dáár weer warm van. Maar goed, het is tenslotte zomer dus laten we er maar van genieten. Waar ik ook van kan genieten is van een lekker glaasje wijn en laat deze dame dat nu ook doen...ze lust er wel pap van...;)
Hellooo dear people. Sometimes I love to drink a nice glass of wine. This lady loves it also..
kijk maar...Ze houdt er van om met wijn te koken, soms voegt ze het zelfs toe aan het eten...LOL...vandaar dat ik op het idee kwam om een "pannenlap" kaart te maken....
And she loves to cook with wine...that is how I came up with the idea of an "oven cloth card".....
Ik heb een Nestabilitie (lacy squares) 2x uitgestanst uit dp en 2x uit wit papier. Op elkaar geplakt en de boogjes omhaakt met witte katoen. Daarna de twee vierkanten overlappend op elkaar geplakt en bovenaan een strikje bevestigd met een charm van een flessenopener/kurkentrekker eraan.
I used the Nestabilitie (lacy squares) twice on dp and twice on white cardstock and glued them together.  I croched around the curves with white cotton. Then I glued the two squares together diagonally overlapping, and put a little bow at the top with a charm of a corkscrew.
Het afdrukje (stempel van Kanban) is met Derwent potloden ingekleurd en met zigzag-steken vastgezet. De bloemetjes zijn met ponsjes gemaakt en wat aangezet met Tipp-ex. Dit ook gedaan bij het tekstblokje. Wat pareltjes in het hart van de bloemetjes en klaar waren mijn "pannenlappen".
I've colored the girl with Derwent pencils and sewed it with a zig-zag stitch. I punched the flowers and put some white correction-fluid on it and did this also around the sentiment. Glued some pearls in the heart of the flowers .
Zowel het kleuren met mijn potloodjes als het haken heb ik heerlijk buiten in de schaduw zitten doen..een echte aanrader met daarbij natuurlijk een heerlijk wijntje....proost op de zomer. Geniet er van de komende dagen en dank je voor je bezoekje....
I did the chrochet and the coloring outside in the shadow while drinking a nice glass of wine...cheers to the summer.....Thanks for dropping by...Greetings Miranda

Met deze kaart wil ik meedoen bij challenge # 215 van Dutch Card Lovers die de als thema "eet smakelijk" willen zien.
Lieve groetjes Miranda