donderdag 26 september 2024

Een kerstkaart die draait, schuift of beweegt....

 Hallo lieve allemaal, week 39, de laatste donderdag van september en dus tijd voor een nieuwe challenge bij 52 weeks to Christmas. En die challenge luidt: "een kerstkaart die draait, schuift of beweegt.."
Ik besloot een draaikaart te maken....


Het dessinpapier en de plaatjes zijn van Mintay (Merry&Joy). De cirkel is de "koekjesstans" van Marianne Design en de teksten heb ik met losse letters gestempeld. Aan de rechterkant zie je heel klein "draai" gestempeld (Crealies) en als je aan dat wieltje draait verschijnen de volgende teksten...


Fijne Kerst...


een mooi....


nieuwjaar. De randjes van de kaart wit gemaakt met correctievloeistof en op de muts van de kerstman en in het hart van de poinsettia's glitterlijm gebruikt.
De draaikaart zelf komt uit een pakketje dat zeker ouder dan 20 jaar is, je hoeft de kaart alleen in elkaar te zetten met een splitpen. Toch handig als je wat bewaart en geen inspiratie hebt LOL.

Heb je voor deze week een kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken. Ook vind je daar de top 3 van de vorige challenge en de kaarten van het designteam.
Morgen komt de challenge online.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda