donderdag 11 april 2024

Christmas-post...

 Hallo lieve mensen, de temperaturen gaan stijgen en overal zie je de bomen groener en groener worden. Toch gaan we op donderdag ons nog steeds onderdompelen in het Kerstgevoel. Dit komt natuurlijk doordat je vandaag weer je wekelijkse kerstkaart kunt linken bij 52 weeks to Christmas.


Ik ben weer eens gaan snuffelen tussen mijn dessin-papier van Pion en de plaatjes van Pion. Een sketch op Pinterest opgezocht ( uiteindelijk lijkt hij er niet eens meer op LOL) en snijden en plakken maar.


De schaatsjes, poinsettia en takjes zijn van Joy en het poststempeltje is al een oudje van Marianne Design. Op het lieve plaatje hier en daar glitterlijm gebruikt en verder lekker gekwast met correctie vloeistof.
Ik ben benieuwd wat jullie allemaal weer gemaakt hebben. Je kunt je kaart voor deze week HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur en dan komt er zeker iemand van het team langs.
Heb je een kerstkaart gemaakt voor de challenge van maart dan kun je die HIER (KLIK) linken tot zondag 21 april 20:00 uur.

Dan nog iets leuks, met mijn felicitatiekaart voor Richard (klik) ben ik bij kleuren met potloden challenges op nummer 1 van de top 3 beland, zo gaaf!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda