donderdag 21 januari 2016

Kerstkaart week 3 / Christmascard week 3....

Hallo lieve mensen, wat leuk dat jullie mijn "spierbundelkaart " zo grappig vinden want mijn neven zijn kritisch hoor...LOL.
Vandaag (op de vijfentwintigste verjaardag van mijn dochter die in Londen woont ;p) weer een kerstkaart die ik link aan http://52weekstochristmas.blogspot.nl/.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my "body-builder-card". Today something totally different, a Christmascard for http://52weekstochristmas.blogspot.nl/.  A lovely nostalgic 3-d image on a beautiful die from Spellbinders.

Gewerkt vanuit een mooie stans van Spellbinders. Gecombineerd met het mooie dp van Maja Design en een lief plaatje heb je niet veel méér nodig vind ik.
De kaart staat op een klein zelf gesneden standaardje dat ook bewerkt is met correctie-vloeistof.

The snow on the ground is foam-ball-clay and the falling snow is made with a pearlpen. The edges of the dp are made white with correction-fluid.
De randen van het dp wit gemaakt met correctie-vloeistof. Sneeuw aan de voeten is gemaakt met witte foamball-clay. De sneeuwvlokjes op de kaart en het plaatje gemaakt met een witte parelpen (mat). Langs het kader een parelrandje, ik lijm dit met tacky glue vast en geef hier en daar een klein stiksteekje tussen de kraaltjes in.
De banner is zelf gesneden en onder het plaatje een organza lintje gedaan wat uitloopt in een strik met nog een stukje parellint.
Op de achterzijde een pocket gemaakt met de kleinste stans als label erin. Dit om nog gemakkelijk een mooie kerstwens te kunnen schrijven.

The backside of the card. Thanks for dropping by, have a nice day...
Greetings Miranda

Nog een leuk nieuwtje, met mijn "freestyle" kaart ben ik nr.1 geworden bij http://liftchallenge.blogspot.nl/.  Zó leuk.....
En nog een leuk nieuwtje, Met mijn Nieuwjaarskaart ben ik tweede geworden bij KIC(kaartjes-inspiratie-challengeblog)..
Dank je wel voor je bezoekje, tot blogs,
Lieve groetjes Miranda

*stans-Spellbinders-Holiday-Snowflakes View,    *dp-Vintage frost basics-Maja Design,    *3d-plaatje-Reddy.    *Foam Ball Clay-CraftEmotions,     *parelpen-Viva Decor,      *stickles glitterlijm-Ranger,    *stempel-Papermania Docrafts,
*organzalint, parellint, tipp-ex.