woensdag 5 september 2012

scrappen aan het strand

Hallooo allemaal,het is even stil geweest op mijn blog maar dat had een leuke reden.Mijn mannetje en ik zijn nog een kleine twee weken in een caravan in Spanje geweest.Heeeerlijk was het,wel stil want in Nederland was natuurlijk de vakantie voorbij en het seizoen liep daar op zijn einde.Er waren voornamelijk spaanse jonge gezinnetjes,maar wij vermaken ons samen wel,hihi.
Wij zaten in calella de Palafrugell,dat is het strandplaatsje,heel gezellig met allemaal kleine baaitjes.

Speciaal voor mij(hihi) werd er op een dag in een nabijgelegen plaatsje een scrapbookfestival gehouden op de boulevard aan het strand,lachen!!
Allemaal standjes met scrapspullen met uitzicht op zee.Ze staan daar nog echt in de kinderschoenen wat scrappen betreft en qua spullen is er niet zo heel veel maar wel leuk om te zien.In de straat naar het stadje was nog een quilt/patchworkfestijn en daar zijn ze dus heel vaardig in,prachtige dingen gezien en goedkoop,lapjes stof van 50x50 cm vanaf 60 cent!!!
Leuk he,maar alles,clearstamps,stempelkussens,etc ligt dus de hele dag in de gloeiende zon!Vraag me af of het het allemaal goed doet?En jong en oud neemt deel aan de make en take's,ook op de boulevard:).Ik vond het allemaal prachtig.Ik ga nu eerst lekker bij jullie rondneuzen,want ik zal wel veel moois gemist hebben!Iedereen nog bedankt voor de hardstikke leuke reacties op mijn laatste post,een hele leuke thuiskomer!! Lieve groetjes Miranda