dinsdag 24 april 2018

Nog even .... / A little while longer...

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn opkikker-kaart. Ik werd er helemaal door opgekikkerd..haha.
We hebben weer (even) afstand van het mooie weer gedaan maar ik blijf nog héél even in "tropische" sferen met deze post. Vorige week niet veel gefreubeld alleen dit cadeautje voor mijn schoonzusje die haar verjaardag mocht vieren....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. The past week we had a lot of sun in the Netherlands and I want to stay a little while longer in the "tropics" with this post. I've made paper succulents with the dies from Marianne Design (CR1430 en CR1431).


Ik heb met de "succulent" stansjes van Marianne Design (CR 1430 en CR 1431) zitten spelen. Een klein potje gevuld met vogelzand, daar geld in gestopt in een boterhamzakje. Bovenop een dekseltje van papier, Tilandsiamos erop gelijmd en toen de gemaakte "vetplantjes/succulents". Gewoon verschillende tinten groen cardstock en de randjes beinkt. Rond het potje met touw een gestempeld label.

In the little jar is some money hidden in the sand. Around the jar a stamped label wit "Happy Birthday". It was a little gift for my sister in law.

Ook wil ik even dit boek met jullie delen. Ik heb zaterdag en zondag dit boek buiten zitten lezen en in 4d meebeleefd. Er werd Limoncello gedronken en olijven gegeten en ik deed vrolijk mee in de tuin haha,  net of ik ook in Sicilië was..LOL.


Van deze schrijfster heb ik de 6 voorgaande boeken ook gelezen, die spelen zich ook allemaal af in Italië. Heerlijke verstand op 0 boeken met vaak aan het eind de recepten. Ideaal om in het zonnetje te lezen.

I enjoyed reading this book in the sun. It was a 4d experience because when they took Limoncello and olives so did I..LOL.
Thank you for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Leuk dat je weer even kwam kijken, tot blogs.
Lieve groetjes Miranda