donderdag 29 december 2022

Laatste kerstkaart voor 2022...

 Hallo lieve mensen, hopelijk hebben jullie allemaal fijne, gezellige kerstdagen mogen ervaren. Wij hadden een "vreemde" kerst. Zowel in het ziekenhuis als door de huisarts werd verwacht dat mijn vader (in oktober is hij 78 jaar geworden) kerst niet meer mee mocht maken maar hij is er nog steeds hoor...bikkeltje. Toch "staan we steeds áán" merk ik. Ik heb gordelroos gekregen en heb hier veel pijn van (waarschijnlijk door stress) en Tanika had een zware griep. Maar gezien dit alles kan ik toch zeggen dat Tim en ik er een knusse kerst van hebben weten te maken. Knutselen lukt niet zo goed door de zenuwpijn van de gordelroos in mijn rug maar gelukkig was deze kerstkaart al klaar....want de laatste challenge van 2022 bij 52 weeks to Christmas begint vandaag!!
We willen graag KERSTBOMEN zien....


Ik heb een plaatje van Polkadoodles gebruikt en heb daar met dessinpapier van CraftSensations een kaart omheen gebouwd.


Ik heb her en der lekker gekwast met correctievloeistof. Zilver met wit lint gebruikt achter het plaatje en zilverkleurige hoekjes gestanst en in de hoeken gebruikt. Op de "rommelige" poinsettia van Marianne Design was ik meteen verliefd en die heb ik mezelf cadeau gedaan. De tekst komt ook uit het kerstblok van CraftSensations.


Op het zilverkleurige hart van de poinsettia met de pearlpen een drupje gezet.

Doen jullie weer gezellig mee met deze challenge bij 52 WTC? Morgen komt de link online en de challenge loopt dan een week.
Heb je deze week nog een kerstkaart die je met ons wilt delen dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur. Dan komen wij van het team zeker een kijkje nemen. Wij vinden het zó leuk dat jullie allemaal zo trouw mee hebben gedaan in 2022 en hopelijk blijft dit in 2023 ook zo :)

KIJKEN JULLIE NOG STEEDS IN JE SPAM?? Afgelopen week heb ik veel gereageerd maar als ik terugkom bij mensen zie ik dat mijn reacties weg zijn, zo jammer dat jullie niet weten hoezeer ik geniet van al jullie mooie creaties!

IK WENS JULLIE ALLEMAAL EEN VEILIGE, GEZELLIGE JAARWISSELING EN ALLE GOEDS VOOR 2023. DANK JULLIE WEL VOOR ALLE LEUKE, LIEVE REACTIES OP MIJN POSTS VAN AFGELOPEN JAAR EN HOPELIJK MOGEN WE ELKAAR DIT NIEUWE JAAR OOK WEER VOLOP INSPIREREN .

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda