donderdag 25 augustus 2022

Nieuwe challenge 52 WTC...

Hallo lieve mensen, week 34 alweer en Nederland is heet en dróóg! Hier in Brabant staan alle sloten droog en van de natuurlijke plassen is weinig over. Nergens meer bekwaam om Ziva een frisse duik te laten nemen en dat is nog één van de minste problemen. Maar ja we hebben er mee te dealen. Natter kan ik het niet maken maar misschien breng ik wel wat verkoeling met deze kerstkaart...


 Het is alweer de laatste donderdag van de maand augustus en Epie heeft de nieuwe challenge voor "52 weeks to Christmas" bedacht. Ze heeft dit kleurenpalet uitgezocht...


En noemt het "Winterblues". Dit kleurenpalet is optioneel want heb je een andere leuke invulling van "de Winterblues" dan is dat ook goed. Ik koos dus voor het kleurenpalet.


De stans en de plaatjes zijn van StudioLight. Het dessin-papier is een scrapvel uit 2008 van BoBunny. Op het plaatje van het besneeuwde bos en in het hart van de poinsettia heb ik wat glitterlijm aangebracht.

Heb je voor deze week een kerstkaart gemaakt die je met ons wil delen dan kun je die HIER(KLIK) linken. De challenge komt morgenochtend online en ik hoop dat er weel mensen meedoen natuurlijk.

Dan werd ik in de afgelopen dagen nog twee keer verrast met post uit Blogland, zo leuk. Marfien (kaarten van zolder) stuurde een mooie kaart en ook GerJanne verraste mij met een bedankkaart voor de gewonnen prijs van de juli-challenge bij 52 WTC. Zo gezellig onverwachte post :)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda