dinsdag 17 mei 2016

Geboorte(kaartjes)golf..../Another birth-card...

Hallo lieve mensen, daar ben ik alweer met een geboortekaartje...je zou bijna denken dat ik een geboortegolf verwacht hihi...
Deze babykaart is een reminder voor de lopende challenge bij CraftAddiction.....
Basis is een witte vierkante kaart waar ik spettertjes op gestempeld heb met distress inkt Vintage Photo. Daarop met Craftable CR1254 van Marianne Design een "vintage vierkant" uit paars karton.
Achter het lieve berenplaatje wat op paars karton en op kraftkarton gemat is zit een cirkel bedrukt met de gelliplate. Deze eerst beinkt met een lila inkt en egaal verdeeld met een brayer.
Daarna een maskstencil met dennentakken erop gelegd en dit met blauwe inkt en de brayer bewerkt.
De ballon was een feestuitgave van Marianne Design.
De houten ornamentjes bewerkt met distress inkt zodat de kleur wat minder licht was. De labeltjes van kraft zijn met collectable col.1315 gestanst en daar zaten ook de stempeltjes bij.

Het witte crispy lint leent zich prima om er een mooie strik van te maken. De strik afgewerkt met een mooie lila brad.

Ik was er van overtuigd dat de gelliplate niets voor mij was en dat ik hem niet zou kopen....ik blijk dus zo standvastig als een grassprietje want na een middag "spelen" bij Nicole samen met Danoesja was ik VERkocht en de gelliplate GEkocht...LOL. Ik heb eerste pinksterdag heerlijk zitten "printen", nu nog wat projectjes maken...wordt vervolgd dus :)

Wil je meer voorbeeldkaarten zien klik dan even op http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/.
Ik hoop dat jullie gezellig meedoen, dank voor je bezoekje.
Lieve groetjes Miranda