donderdag 17 februari 2022

Nostalgische kerstkaart week 7

 Hallo lieve mensen, zijn jullie nog niet weggewaaid? Wat een wind staat hier op dit moment zeg, alles klappert hihi.
Vandaag is het weer kerstkaarten-donderdag in Blogland. Als je deze week een kerstkaart gemaakt hebt kun je die met ons delen op 52 weeks to Christmas .
Ik ben een beetje op de nostalgische toer gegaan.....


De basis is een witte vierkante kaart. Daarop rood en vervolgens groen cardstock. De randjes bewerkt met correctievloeistof,
Het dessin-papier is van Pion en daar heb ik de randjes bij opgeruwd en met mijn nagels wat teruggeduwd om een wat oude uitstraling te krijgen.


Rond het plaatje van de kerstman heb ik pareltjeslint geplakt. Het frame is een oudere stans van Joy die ik met correctievloeistof heb bewerkt. Achter het kader geplozen wondgaas geplakt met hier en daar een stipje glitterlijm. An de onderrand een randje kant geplakt en links een poinsettia gemaakt met een stans van Joy. De takjes zijn een pons van Martha Stewart.


De tekst is gestempeld en verhoogd opgeplakt. Bovenaan heb ik de hulstborder van Joy geplakt met daarop rode glittersteentjes als "besjes".


Aan de binnenkant nog een strookje dessinpapier en poinsettia geplakt. die stond op hetzelfde vel als het plaatje van de kerstman en heb ik helemaal uitgeknipt.

Je kunt je kerstkaart HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur. Op 52 weeks to Christmas zie je deze week de inspiratiekaarten van mijn dt-maatjes Ineke en Colien. Rechts aan de zijkant vind je de kerstkaarten van de overige dt-leden.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag, voorzichtig tijdens de storm en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaatje-Hobby Lapland-Id0067,    *dessinpapier-Pion Design-Let's be jolly-2018,    *tekststempel-Studio Light-SL-EJ-stamp85,    *border-Joy/Noor-6002/1230,    *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,    *frame- Joy-6002/0304,    *kant, parellint, glittersteentjes, wondgaas, correctievloeistof en glitterlijm.