woensdag 3 augustus 2016

Kerstknuffels?....Nu even niet.....

Hallo lieve mensen, wat een leuke reacties zaten weer bij de vorige blogpost. Altijd een feestje om te lezen maar tips zijn ook altijd welkom hoor.
Wat ook welkom zou zijn is een ticket naar waar deze kerstman zich bevindt...hihi
Hij heeft z'n kerstpak even opgehangen om te luchten en neemt een frisse duik in zee...mmm
Het modelletje van de kaart heb ik hier ook gebruikt (klik), en ik zei toen al dat het model vaker voorbij zou komen.
De plaatjes die ik gebruikt heb komen van verschillende knipvellen.
De lucht boven zee is met distress inkt gemaakt.
De kerstman komt nog van zo'n heel groot 3d vel met allemaal dezelfde plaatjes. Die vellen hingen over stokken/rekken in de knutselwinkels en kon je alleen opgerold met goed fatsoen mee naar huis nemen ;p. Op het te knippen plaatje springt de kerstman vanaf het ijs in een wak....
Hier heb ik een steiger van een knipvel van Marij Rahder gebruikt en van haar zijn ook de vis, het zeezicht en de zonnebril en zonnebrand.
Het kerstpakje is een deel van een stans van Joy en de stempels zijn van twee verschillende sheets gecombineerd. Het vraagteken is met de hand getekend.
Deze kaart is mijn uitwerking van de challenge bij http://52weekstochristmas.blogspot.nl/  De challenge luidde "maak een zomerse kerstkaart".
Ik vond het heel leuk om deze kaart te maken...lekker humoristisch..hihi

Dank je voor je bezoekje, tot blogs..
Lieve groetjes Miranda

*patroon kaart "Be Challenged"-facebookgroep,    *distress-ink-Ranger-Tumbled glass,    *stans kleding-Joy/Noor-6002/2043,    *stempel "nu even niet "- project NL-PL1505-Marianne Design,    *stempel "kerstknuffels"-Eline's x-mas-EC0151-Marianne Design,  *knipvellen Marij Rahder-2003-S2302-E2314

*http://52weekstochristmas.blogspot.nl/2016/07/challenge-juli-week-30.html