donderdag 9 juli 2020

Kerstkaart week 28.../ Christmascard week 28...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Ik waardeer het dat jullie de tijd nemen om te reageren. Op dit moment regent het buiten en is het dus een goed moment om mijn kerstkaart voor deze week te plaatsen....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. I appreciate the time you spend leaving your comment.
Today a Christmascard to link at https://52weekstochristmas.blogspot.com/...


Ik heb weer eens een plaatje van Marianne Design gebruikt. Rond het plaatje een koord van zilveren kraaltjes. Een frame met ijskristallen, ook van Marianne Design, gebruikt. Dit frame bewerkt met correctievloeistof en hier en daar een zilveren plaksteentje aangebracht.
Omdat ik het leuk vond om de borderrand bij het frame te laten passen heb ik het frame, met wat meet en plakwerk, omgetoverd tot de borderrand aan de bovenkant van de kaart.

The image is framed in a die with ice-crystals. I made the border at the top of the card by cutting the frame and glue it straight together. I used correction-fluid to give everything a frosty look and used silver beads for decoration.


Naast het plaatje een toef gemaakt met de poinsettia's van Joy, diverse takjes van MD en wat geplozen kokostouw. De poinsettia's zijn opgebouwd met een laagje vellum ertussen en alles is bewerkt met correctie-vloeistof. In het hart van de bloemen weer een zilveren plakpareltje gebruikt.
Het dessin-papier wat ik gebruikt heb is van CraftSensations.

The poinsettia's have a vellum layer and I used different branches to make the arrangement. Behind it some pulled rope.

Ik link deze kaart natuurlijk bij 52 weeks to Christmas waar jullie ook de top 3 kunnen vinden van de blauw-wit challenge.

Tomorrow starts our vacation, nothing planned, we'll see what the day brings.
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Morgen begint Tim zijn vakantie, heerlijk. We hebben niets gepland en zien wel per dag wat we gaan doen.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*https://52weekstochristmas.blogspot.com/

*plaatje-winter wool VK9548-Marianne Design,    *frame-LR0633-Marianne Design,    *dennetakjes-LR0126-Marianne Design,     *dennenappels-LR0437-Marianne Design,    *takken-LR0286-Marianne Design,    *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,    *plaksteentjes-Rayher,    *dessin-papier-CraftSensations