donderdag 27 augustus 2020

Rood en groen bij 52 weeks to Christmas/ Red and green at 52 WTC...

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn geborduurde kaart. Voor de nieuwe challenge bij 52 WTC ben ik ook met de borduurnaald aan de slag gegaan.
Deze challenge is bedacht door Epie en zij wil graag rood/groene kerstkaarten zien met als extra optie een vogel. Dit heb ik ervan gemaakt...

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today starts a new challenge at 52 weeks to Christmas and we want to see a Christmascard in green/red with the extra option to use a bird. This is my dt-card...


Ik heb de ticket-stans van Studio-Light weer eens gebruikt maar heb over de gaatjes heen geplakt. Dan krijg je weer eens een ander effect.
Langs de bovenrand de mooie hulstrand van Joy/Noor gebruikt en daar kleine rode glittersteentjes en witte halve "sneeuwballetjes" op geplakt.

I used the ticket-die from Studio-Light for the shape of the card. At the top a guirlande border from Joy, decorated with white and red gems.


Het lieve plaatje zat in het blad "Hobby en Zo" nr.8 van augustus en daar stond ook dit mooie borduurpatroon in. Het is bedacht door Laura Keulen. Ook in het borduurpatroon heb ik kleine rode glittersteentjes geplakt.
De woorden zijn gestanst met een stans van Card Deco. Ik vond deze leuk omdat zowel Kerst als Knuffel los is. Op de woorden wat glitterlijm gebruikt. Met kerst mag het van mij altijd wel glitteren hihi.

I embroided the circle frame round the sweet little birds. The words (Christmas Hug) have a little glitterglue on top.
I diecut two poinsettia's to decorate the card further.


In de twee hoeken de poinsettia van Joy/Noor gebruikt met halve "sneeuwballetjes" als hart. Op het witte vierkant in de rechter bovenhoek een wit filigraan hoekje geplakt om het witte vlak wat te doorbreken.

Doen jullie weer gezellig mee met deze nieuwe challenge? Morgen verschijnt de link waar je je challenge-kaart kunt plaatsen.
Had je voor vandaag je wekelijkse kerstkaart gemaakt dan kun je die vandaag HIER plaatsen. Voor meer info en om de mooie kaarten van het design-team te zien KLIK je ook hier.

Tomorrow the link for the challenge will apear. Your weekly Christmascard can be linked HERE.
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*ticket-stans Studio Light-SL98,     *hulstrand-Joy/Noor-6002/1230,    *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,    *tekst-card deco-CDECD0040,      *cirkels-Nellie Snellen-MFD055