vrijdag 5 augustus 2016

Gestempelde tag met rozen../ Stamped tag with roses...

Hallo lieve mensen, wat leuk dat ik zovele van jullie aan het lachen heb kunnen maken met mijn "zomerse kerstkaart" hieronder. Het is natuurlijk een kerstkaart met een knipoog ;p en ik heb vele andere leuke voorbij zien komen. Het is weer eens een andere challenge...hihi.
Voor vandaag heb ik een gestempelde tag gemaakt. Bij deze kaart zei ik al dat ik niet snel uitgestempeld zou zijn met de layered stamps van Studio Light. Datzelfde weekend had ik bedacht om een achtergrond te maken met alleen de derde laag van deze stempel....

Hello dear people, today a stamped rose was the inspiration for this tag. The rose (Studio Light) has three layers and for the background I only used the thirth layer. The text was already on the dp..
Het dp was al met de tekst bedrukt en daarop de roos. De tag-vorm is van Dutch Doobadoo. Daarna de roos twee keer gelayerd gestempeld in herfstachtige kleurtjes (dat paste goed bij het weer deze week ;p)...Uitgeknipt en met 3d kit op een nestje van kokostouw geplakt.

I stamped two roses complete with all the layers and glued them with 3d-glue in the corner.
Ik heb geen nieuwe inktjes gekocht maar gewoon "gespeeld" met wat ik al had. Ik heb dus diverse merken door elkaar gebruikt maar dat gaat prima.

I used inks that I already had in my home but the different brands work well together.
De tag in 3 lagen gemaakt, randjes geruwd. Het uitgestanste woord gemat op het donkerste cardstock en de lintjes afgewerkt met een knoopje. Her en der een plakpareltje om het af te maken.

I made the tag in three layers, distressed the edges and glued "congratulations" on the tag. I tied different ribbons together with a button on top. Some pearls to finish the tag/card. 
Thanks for dropping by, enjoy your weekend, greetings Miranda

Leuk dat je even een bezoekje kwam brengen, fijn weekend...
Lieve groetjes Miranda

*layered stamps-Studio Light-stampLS03,    *dp-rest,    *tekst-tiny words-Joy/Mery's-6002/0442,    *tag-DutchDoobadoo-dutch shape art label,    *inkt-achtergrondroos-colorbox-chestnut,    *inkt rozen-colorbox-ochre/amber-topaz-roussillon,    *inkt blaadjes-different colors-soft green, memento-bamboo leaves, archival-library green