maandag 20 januari 2014

Hopelessly devoted to you......

Goedemorgen lieve mensen....en alweer is er een week voorbij, we zitten alweer 3 weken in 2014. Bij My Besties Dutch Girls Design challengeblog start weer een nieuwe challenge. Ik vind het heel leuk dat er steeds meer mensen mee gaan doen en hoop dat er nu weer veel deelnemers komen. De challenge is niet moeilijk : "door een liedje geïnspireerd".....Wanneer ik deze verliefde jongedame zie denk ik aan de film Grease waarin Olivia Newton-John als Sandy het liedje : "Hopelessly devoted to you" zingt.

Is het geen schatje? Sherri Baldy zit niet stil en ontwerpt steeds meer van die vertederende meisjes. Ga HIER maar eens op je gemakkie rondneuzen. Ik heb een crisscross-kaartje gemaakt, met de hand stiksteekjes geborduurd. Het afdrukje is ingekleurd met distressinkt en twinkling H2O en daarna uitgestanst met een craftable. De achtergrond is met chalk gedaan, wat serpentines gestempeld en wat stipjes met de pearlpen gemaakt. Het kleine lijstje is met Martha Stewart lichtgewicht klei gemaakt en met distressinkt bewerkt. Het sentimentje erin is van Whimsy.

Langs de randen een randpons van Martha Stewart gebruikt. De vlaggenlijn heb ik van Danoesja gekregen omdat ik weg ben van dat stansje en het zelf niet heb. Kantjes uit de voorraad evenals het roosje. De tag is een creatable waar ik steekjes op getekend heb. Nog wat plakpareltjes hier en daar en klaar. Ik vind het zelf een schatje geworden en ze staat hier nog lekker even op de kast te pronken..hihi..
Wil je meer leuke voorbeeldkaarten zien kijk dan op het challengeblog bij de overige leden van het designteam...het zijn beauties en allemaal op verschillende liedjes gebaseerd.
Een fijn begin van de nieuwe week, dank je wel voor je bezoekje en tot ziens in blogland...lieve groetjes Miranda