donderdag 12 mei 2022

Kerstkaart week 19...

 Hallo lieve mensen, het is weer donderdag en dus tijd voor een kerstkaart bij 52 weeks to Christmas. Ik had deze week totaal geen zin om te knutselen en ook 0,0 inspiratie voor een kerstkaart. Maar gelukkig had ik wel zin om bij jullie te komen kijken en zo raakte ik geïnspireerd door deze blogpost bij GerJanne (KLIK). Zij had een leuke kaart bedacht als workshop voor haar familie tijdens de vakantie. Ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven en dit werd het...


Ik heb niet zoals zij door een gestanst vierkant inkt aangebracht maar ik heb distressinkt op een acrylblokje (waar je normaal clearstamps op kleeft) gedaan en afgedrukt. Toen kreeg ik die leuke ribbeltjes. Daarna nog een keer beïnkt en met water gesprayed en toen afgedrukt. Het overtollige water opgedept met keukenpapier. Een jolige kerstkabouter en een speels vormgegeven kerstwens gestempeld en klaar was ik hihi. Bedankt GerJanne!

Op het blog van 52 weeks to Christmas laten vandaag Nancy en Jantine hun kerstkaarten zien om jullie te inspireren. De kaarten van de overige dt-leden staan in de side-bar. En deze keer kunnen jullie ook de uitslag zien van de challenge van april (geel met cirkels) dus klik maar snel naar 52 WTC.

Heb je deze week ook een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen plaats hem dan HIER(KLIK).
Dat kan tot vanavond 23:55 uur.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda