zondag 19 augustus 2012

schuitje varen,wijntje drinken.....lalala

Goedemorgen lieve allemaal,ik ben er al vroeg bij vanochtend,nadeel van een pijnlijke rug is dat je ook niet lang slaapt:(  voordeel is dat het nu nog heerlijk koel is en de dag lekker lang duurt:)
Dit "familiebootje"heb ik al een jaartje geleden gemaakt en staat op mijn hobbykamertje.
Het bootje was toen bij Pipoos te koop en ik wist meteen wat ik er mee wilde gaan doen.Wij waren in 2009 op vakantie geweest naar camping Cypsela in Playa de Pals in Spanje.Ik heb er een soort van 3d vakantiescrap van gemaakt.
Het bootje is van blank hout gemaakt dus eerst helderblauw met witte randen geschilderd.Met silhouetletterstickers "sweet memories"opgeplakt,met witte verf getamponeerd en stickers weer verwijderd.Vakantiefoto's uitgezocht en op pasfotoformaat uitgeprint.

Deze gemat op wit Papicolor karton zodat ze wat steviger werden.Aan andere kant van het bootje op dezelfde manier letters aangebracht als hiervoor beschreven.
En de inhoud van boven naar beneden van links naar rechts.Logo "Cypsela"van de camping,daaronder foto van campingzwembad met schelpjes.Tweede plankje,foto van een wijntje, wat er daar wel inging, gestoken in de kurk van een van de genuttigde flesjes.Daarnaast geniet ik van het eten bij een heel leuk gelegen restaurant in Pals zelf. Op de bodem onze oudste in een lachstuip(na bovengenoemde wijntjes;)),mijn man en onze jongste( en daarvoor andere durfal)op zo'n banaan die achter een snelle boot getrokken wordt. Daarnaast oordoppen die we toen moesten gaan kopen omdat de jongste van de banaan met volle vaart op het water klapte en haar trommelvlies scheurde,auw!!Verder versierd met daar gevonden zand,schelpjes en zeester.Een bedeltje met slippertjes erbij en klaar was mijn bootje.
Toen mijn moeder 65 werd heb ik op het feest foto's gemaakt van kinderen,aangetrouwd en kleinkinderen,de foto's op dezelfde manier klein uitgeprint en op de zijkant"familieboot"gesjabloneerd.Was een zeer geslaagd aandenken aan die dag.En zo kun je op deze manier heel veel toepassingen verzinnen. Lieve groetjes,fijne zondag,Miranda