maandag 20 juni 2022

Zon, zee, strand

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Vandaag vliegen we meteen door naar de zomer want op het challengeblog van De Egel start een nieuwe challenge. Deze keer hebben we weer een thema : "een strandkaart/strandcreatie". Dit is mijn inspiratiekaart geworden...


Basis is een witte vierkante kaart, daarop met geel een achtergrond gemaakt. De randjes zijn geruwd en met de hand stiksteekjes geborduurd. Het "strandlaken" komt uit een blok van CraftSensations en heb ik franje gegeven met een stans van Joy/Noor.


Het strand gestempeld en ingekleurd met mijn flexmarkers. Een cirkel gestanst en verwerkt op de doily-stans van Marianne Design. Toen het overgebleven gestempelde strand wat uit elkaar getrokken en achter de doily geplakt. Zo verleng je als het ware het strand. Het meisje (stempel met bijpassende stans) ook ingekleurd met flexmarkers en verhoogd opgeplakt.
De wegwijzer zelf geknipt, bewerkt met flexmarkers, tekststempel erop en tussen de grasjes ook verhoogd opgeplakt.


Leuke challenge toch? Ik houd wel van dit thema :).
De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze prijs beschikbaar gesteld voor de winnaar van deze challenge...

Ik vind het weer een mooie prijs maar jammer genoeg mogen wij zelf niet meedoen héhé. Dus maak een leuke strandkaart en waag een kansje zou ik zeggen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

* dessinpapier-CraftSensations-Beachy collection,    *meisje-CS1099-Marianne Design,   *tekststempel-CS1087-Marianne Design,    *zee-TC0895-Tiny's by Marianne Design,    *grasjes-CR1489-Marianne Design,    *doilykader-CR1474-Marianne Design,   *extra cirkel-CR1561-Marianne Design,    *rafeltjes - Joy/Noor-6002/1498