zondag 5 maart 2023

Doosje met bijpassende kaart...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op het "matjes vlechten" uit de vorige blogpost. Het is echt niet veel werk hoor en ook wel leuk om te doen. De uitdaging die vandaag start op het challengeblog van De Egel heeft me meer zweetdruppels bezorgd en dan voornamelijk het bedenken van..
De nieuwe challenge luidt namelijk: "maak een doosje met bijpassende kaart". Uiteindelijk is dit het resultaat..


Een doosje gevouwen aan de hand van een patroontje uit een oud knutselmagazine. Het doosje is 10x10 cm. Dessinpapier van Maja Design gebruikt, evenals het plaatje. Wij moesten gisteren naar een 50-jarig huwelijksfeest en daar heb ik dit cadeau gedaan. Het echtpaar houdt van de natuur en bloemen. De goudkleurige hartjes zijn van een stickervel  en stonden ook op hun uitnodiging samen met groene takken en bladeren.


Het deksel zit vast aan het doosje en in het deksel heb ik een envelopje geplakt dat ik zelf maakte. Hier heb ik een geldbedrag ingedaan. De strook met hartjes komt uit het dessinpapier. Onderin zie je de kaart liggen...


De kaart heb ik weer gemaakt met het dessinpapier van Maja design en de stans van StudioLight. De letters en cijfers zijn gestanst met stansen van CraftEmotions. Ook hier weer subtiel wat goudkleurige hartjes verwerkt. Deze kaart is dus gesloten 10x10 cm en past dus perfect in het doosje.


Hier het doosje en de kaart nog naast elkaar gefotografeerd. Uiteindelijk vind ik het een leuke set geworden en een leuke manier om een geldbedrag cadeau te doen.

Ik ben benieuwd of we voor deze challenge veel inzendingen krijgen. De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft wel een hele mooie stans als prijs ter beschikking gesteld...
Op het challengeblog van De Egel staan nog meer doosjes met bijpassende kaarten ter inspiratie. En als je meedoet kun je daar je creatie linken tot 19 maart 20:00 uur Ned.tijd.

En zo leuk dat ik met deze kaart een top 3 plaatsje behaalde bij 2sisters on the blog, blij mee :)
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs (vergeet je spam niet na te kijken want afgelopen week was ik weer regelmatig daar te vinden :( )
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier en plaatje-Maja Design-Special Day 2022,   *kaartvorm-StudioLight- SL-ES-CD448,   *letters- CraftEmotions-115633/0163,     *cijfers-CraftEmotions-115633/0165