donderdag 28 oktober 2021

Goud, goud en nog eens goud..

 Hallo lieve mensen, vandaag is het weer de laatste donderdag van de maand en start er dus een nieuwe challenge bij 52 weeks to Christmas.
De titel verraadt het al, we willen dat jullie goud gebruiken op je kaart/creatie.
 Op het blog van 52 weeks to Christmas kun je alle inspiratiekaarten zien die onze gast-designers en designteam leden hebben gemaakt.  Dit is mijn kaart...


Ik heb weer lekker op mijn gemakje een nieuw model uitgeprobeerd. Van origine is het een model van Iced Images en heet : Faceted Hexagonal Aperture Card. De tutorial vind je HIER(KLIK) in inches . 

Nu werk ik liever met centimeters en heb dus het filmpje(KLIK) van Castella Creatief Diamantkaart gevolgd. Zij heeft er ook het zijkantje bij bedacht.


Zo ziet het er van opzij uit, de tekst is geplakt op een reepje mica (hebben jullie al meegedaan aan de challenge van De Egel?), en lijkt daardoor te zweven.
Mijn basiskaart is van wit karton gesneden, daarop goudkleurig papier en daarop dessinpapier van CraftSensations met gouden glitterbesjes. En zo verstuur je de kaart plat in een envelop. Op het moment dat je het witte stripje aan de rechterkant schuift in de snede krijgt de kaart meteen zijn model. Ik heb het geheel verder rustig gehouden omdat het al een apart model is en het goud ook al opvalt.

Doen jullie weer gezellig mee? Morgen verschijnt de link waar je je "gouden challengekaart" kunt linken.

Heb je een kerstkaart voor deze week die je met ons wilt delen link die dan hier: http://52weekstochristmas.blogspot.com/ . Dat kan tot vanavond 23:59 uur en dan komen we zeker een kijkje nemen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda