maandag 25 maart 2024

Wishing you....

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor Richard. De laatste tijd ben ik weer vaker stempels/digi's aan het inkleuren, ik vind het zo ontspannend.
Voor deze kaart die ik als gastdesigner voor het blog "kleuren met potloden" mocht maken ben ik natuurlijk weer met mijn potloden aan de slag gegaan. Daarnaast heb ik me laten inspireren door het dessin-papier....


Ik kreeg van de sponsor "Mirtillamente" deze digi (Le Pine-Sadie Icecream). Het dessinpapier komt uit een blokje "Have Fun" van P13 en ik heb daar wat zonnestralen uitgesneden. Op een roze glitter ondergrond geplakt en bovenaan een met de hand geknipte bloemenrand.
De digi ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden in kleurtjes die passen bij het dessin-papier. Ze heeft mijn favoriete ijssmaak gekozen, chocolade-mint ijs hihi. Hier en daar met witte gelpen wat accenten gemaakt. De gestempelde tekst vond ik hier wel leuk bij passen en is van SunnyStudio.

Ik link deze kaart bij https://knutselsenkadootjes.blogspot.com/2024/03/maart-roert-zijn-staart-bij-knutsels-en.html want Sadie heeft een flinke paardenstaart.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda